Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


SpeedWine-t szétszedik a csapatok !!!

2011.11.01

images.jpg  A Formula One 2011 Liga stábjának fülébe jutott egy hír.

 

SpeedWine nagy bajban van miszerint újabb csapat jelezte hogy szeretnék Speed-et a saját csapatjukban látni.

 

 

paphoto4_353144.jpgKülönös módon felfigyeltek a csapatok SpeedWine tehetségére miszerint a Vb-ben egy II. helyet szerzett.

 

Jelenleg SpeedWine ezektöl a csapatoktól kapott ajánlatot: Red Bull Renault ; Mercedes GP; Force India;     Team Lotus; Lotus Renault;

Tehát nyilvánosan kilehet jelenteni hogy SpeedWine-nak felvan adva a lecke!!!

images-l.jpg"Nagyon meglepett hogy ismételten gyarapodott a "vevők" száma. Feladták nekem a leckét miszerint 5 csapat közül kell döntenem hogy hol kívánom folytatni pályafutásomat. Egyrészböl meg örülök is hogy ennyire szeretnek a csapatok hogy szinte "mindent" megadnak értem.  Lehetséges hogy az lessz a fő motívum hogy milyen lessz külseileg az autó , illetve hogy mennyit fejlődtek a csapatok. Szóval a fő döntés a tetszésem szerint fog dülöre jutni. Szívem szerint mind az 5 csapathoz lenne kedvem menni de sajnos nem lehet. Így döntöttem arra hogy a külső fogja elvinni a pálmát."-nyilatkozta SpeedWine.


Hát 1 szó mint 100 megszületett a döntés miszerint SpeedWine a festés alapján fog dönteni. Kíváncsian várjuk kire esett a döntés. De ez csak tavasszal fog kiderülni. Addig is SpeedWine tesztel illetve pihen.

Jó pihenést Speed!!!!